Серена Вільямс: Я нічого в моєму тілі не хотіла би змінити

3 серпня 2016, 11:41

Тенісистка Серена Вільямс запевнила, що любить своє тіло, пишається ним та не хотіла б нічого в ньому змінити.

А ще 34-річна спортсменка зізналася, що їй набридло подорожувати.

Про це Серена говорила в інтерв’ю журналові "Self", обкладинку чийого номеру прикрасила. І бонусом дала відео-урок із тверку. Про це пише "The Daily Mail".

"Я люблю моє тіло, і я б нічого в ньому не змінювала", - поділилася Вільямс.


"Я не прошу вас про те, щоби вам подобалося моє тіло. Я просто прошу дати мені бути собою. Бо я впливатиму на дівчину, котра виглядає подібно до мене, і я хочу, щоби вона добре почувалася", - пояснила вона.

Love sexy strong pictures. #selfmagazine

Світлину опубліковано користувачем Serena Williams (@serenawilliams) Сер 2, 2016 о 11:26 PDT

На відміну від інших людей із фігурами, відмінними від "стандарту", в Серени є платформа, з якої вона може відстоювати право бути тим, ким вона є, і те, в що вірить. Тенісистка вважає, що це дуже важливо для всіх жінок.

Зі слів Вільямс, у якої в планах завоювати цьогорічне олімпійське золото, вона втомилася роз’їжджати по світі. Зірка не виключає того, що скоро замислиться про материнство.

"Може, буде дитина, може, кілька, побачимо. Подорожей з мене досить – викидаю мій паспорт. Так, з цим я покінчила", - зазначила Серена.

Нагадаємо, під час цьогорічного Вімблдонського турніру – в якому Вільямс перемогла – деякі інтернет-користувачі присікалися до зовнішнього вигляду тенісистки. Їх обурило те, що під Серениною сукенкою вимальовувалися соски, і це, буцімто, відволікало глядачів від гри.

Фото з Instagram Серени Вільямс, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів