Єльчіну повідомили про відкликання авто через тиждень після смерті

4 серпня 2016, 12:46

На адресу актора Антона Єльчіна надійшов лист про відкликання автомобіля лише через тиждень після його трагічної смерті.

Про це повідомив адвокат зірки "Зоряного шляху", пише "Variety".

"Відгуку про небезпеку виявилося занадто мало і він був надісланий занадто пізно", - сказав юрист на прес-конференції в Беверлі-Хіллз.

Адвокат упевнений, що якби Антон отримав попередження про небезпечність "Jeep Grand Cherokee", то ніколи б його більше не використовував.


Автовиробники запізнилися із попередженням про несправність з авто на тиждень...

Як відомо, дана марка автомобіля, випущена у 2014-му і 2015-му роках має несправність із перемиканням коробки передач. Саме це, ймовірно, і стало причиною смерті Єльчіна. Адже актор поставив автор на ручник й вийшов на вулицю, аби відчинити ворота. Але машина рушила з місця й на смерть придавила Антона.

До слова, днями батьки Єльчіна подали позов проти автогіганта "Fiat Chrysler". Рідні актора мають намір отримати матеріальну компенсацію за трагічну смерть сина та попередити смерті інших.

"Він був нашим єдиним сином. Це проти природи, коли батько ховає свою дитину. Він ніколи не дбав про те, щоб бути зіркою. Він дуже любив життя... Його смерть врятує чиїсь інші життя", - наголосили батьки актора.

Нагадаємо, 27-річний Антон Єльчін загинув 19-го червня біля власного будинку – на хлопця наїхав його автомобіль, який він лишив на ручнику.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів