Демі Мур закрутила роман із сином Єлизавети ІІ?

5 серпня 2016, 12:19

Голлівудській актрисі Демі Мур приписують стосунки не аби з ким, а з самим принцом Ендрю.

Про роман кінозірки із сином королеви Єлизавети ІІ пишуть світові ЗМІ, зокрема "Morning News USA" з посиланням на "Globe".

Подейкують, 53-річна Демі й Ендрю познайомилися на закритому заході для членів королівської сім’ї ще дев’ять місяців тому. І звела актрису й принца колишня дружина Ендрю – герцогиня Йоркська Сара.

Щоправда, кажуть, королева Великобританії не в захваті від нового захоплення сина. Мовляв, Єлизавета ІІ не схвалює того, що 56-річний Ендрю обрав собі занадто "досвідчену жінку", в якої за плечима вже три розлучення.


Мур може стати невісткою королеви Велікобританії?

До того ж, епізоди зі зловживання Мур алкоголем і наркотиками аж ніяк не вписуються у звички королівської родини.

Цікаво, що й сам принц Ендрю вже неодноразово "підставляв" свою королеву-мати. У молоді роки принц мав прізвисько "Ренді Енді" й мав купу жінок по всьому світу.

У біографії королівського сина є й епізод з пропозиціє руки та серця порнозірці Коо Старк. Але, на щастя для Єлизавети ІІ, актриса фільмів для дорослих не погодилася вийти заміж за її Ендрю.

Як відомо, принц Ендрю - другий син і третя за рахунком дитина Єлизавети II. Він розлучився зі своєю єдиною дружиною в 1996-му році.

Принц Ендрю - шостий у черзі на британський престол.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів