Бюндхен у блискучій сукні відкрила Олімпійські ігри. ВІДЕО

6 серпня 2016, 17:52

Бразильська супермодель Жізель Бюндхен стала зіркою церемонії відкриття Олімпійських ігор у Ріо.

36-річній красуні навіть не довелося для цього робити нічого особливого – вона просто граційно пройшлася сценою на стадіоні Мараканья.

Жізель була вбрана в сріблясту сукню від "Alexandre Herchcovitch". Музичним супроводом для її дефіле стала композиція "Дівчина з Іпанеми", яку виконав на роялі бразильський музикант і композитор Даніель Джобім.

Foi muito emocionante fazer parte deste momento tão especial. Todos trabalharam com tanta dedicação e paixão para mostrar um pouco da nossa história e essência. E o fizeram tão lindamente. Nós somos um povo batalhador, alegre, acolhedor e acredito que mostramos ao mundo a beleza da nossa diversidade. #gratidão 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 It was very exciting to be part of this special moment. Everyone involved worked with dedication and passion to create a show that gave the world a glimpse of our history and Brazil's essence. It was beautifully presented. Our Brazilian community is hard working, cheerful, and welcoming.I believe that we showed the world the beauty of our diversity. #gratitude #riocidademaravilhosa #rio2016

Світлину опубліковано користувачем Gisele Bündchen (@gisele) Сер 6, 2016 о 5:52 PDT

"Це, безсумнівно, найдовший подіум, яким я колись ходила в моєму житті, і з найбільшою кількістю глядачів, тож, мушу сказати, я трохи нервуюся", - зізналася Жізель "People" напередодні.


"Це дуже особлива мить для моєї країни, і для мене величезна честь, що мене запросили стати частиною такого особливого свята", - сказала вона.

Energia indescritível! #eternamentegrata #forevergrateful 🙏🏼

Відео, опубліковане користувачем Gisele Bündchen (@gisele) Сер 6, 2016 о 6:25 PDT

Бюндхен привезла до Ріо 5-річного сина Бенджаміна і 3-річну донечку Вівіан. Чоловік, 39-річний футболіст Том Брейді, підтримував красуню-дружину на відстані, оскільки не зміг поїхати з Бостона через тренування.

Нагадаємо, торік Жізель Бюндхен востаннє вийшла на подіум. Проте це не заважає їй уже дев'ятий рік поспіль утримувати звання найдорожчої супермоделі планети.

До слова, передбачалося, що Олімпійський вогонь запалить легенда футболу Пеле. Проте в п’ятницю 75-річний колишній спортсмен повідомив, що нездужає та не зможе взяти участь у церемонії.

"Як бразилець я прошу Господа всіх вас благословити", - сказав Пеле, пише "CNN".

Олімпійський огонь замість нього запалив марафонець Вандерлей Кордейру ді Ліма.

Фото з Instagram Бюндхен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів