Кіра Найтлі розповіла про свої дреди і перуки

12 серпня 2016, 12:35

Британська актриса Кіра Найтлі, котра торік народила первістка, дівчинку Еді, розказала про те, які зміни відбулися після пологів із її шкірою та волоссям.

А ще 31-річна зірка розповіла, навіщо їй перуки.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "InStyle".

"У мене від природи шалене кучеряве волосся, і відколи я народила дитину, воно стало вдесятеро густішим. Тож тепер я знаходжу в ньому багато дредів", - поділилася Кіра.


Тепер у Кіри є дреди

"Іще моя шкіра стала з віком значно сухішою, тож я зволожую її і намагаюся пити якомога більше води. Крім цього, мої зуби завжди почищені, і я користуюся бальзамом для губ. Мій новий підхід: "Роби те, що пам’ятаєш, і не переймайся цим надто сильно", - повідомила акторка.

Також Найтлі жаліє своє волосся та не фарбує його.

"Для різних фільмів я фарбувала мої коси в практично кожен колір, який лише можна собі уявити. Дійшло до того, що моє волосся буквально почало випадати. Тож останні п’ять років я використовую перуки, і це – найпрекрасніше, що колись траплялося з моїм волоссям", - зазначила вона.

Під час зйомок нігті Кіра зазвичай не фарбує, зате коли зйомки закінчуються, вона проводить ритуал "відновлення" – вкриває їх якимсь зухвалим лаком "Chanel".

Нагадаємо, Кіра Найтлі в 2013-му році вийшла заміж за музиканта Джеймса Райтона.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів