Гібсон: Я мав лише три варіанти - збожеволіти, померти чи зав'язати

13 серпня 2016, 17:34

Голлівудський актор Мел Гібсон зізнався, що мав серйозні проблеми з алкоголем. Зірка припускає, що його б не було вже серед живих, якби він не перестав пиячити.

Про свою боротьбу з алкоголізмом та спроби відновити зруйновану кар'єру 60-річний Гібсон розповів "Good Weekend", який цитує "The Daily Mail".

Австралійський актор зізнався, що він багато років провів у клубі анонімних алкоголіків після скандалів у 2006-му (арешт за керування авто у нетверезому стані) і 2010-му (побиття російської коханки) роках. Мел упевнений, що без допомоги він би просто не вижив.

"Вони називають це духовний шлях для психопата. Вони кажуть, що є тільки три варіанти: ти збожеволієш, ти помреш або ти зав'яжеш (з алкоголем). Це сувора реальність", - зауважив Гібсон.


Як відомо, днями актор виграв суд проти екс-коханки і матері його доньки Люсії - росіянки Оксани Григор'євої. Жінка втратила чималі гроші, бо не дотрималася домовленості про нерозголошення подробиць своєї скандальної історії з Гібсоном.

Гібсон розповів про боротьбу з алкголізмом, а ЗМІ оприлюднили аудіо ще одніє його сварки з Григор'євою

Та, схоже, Оксана вирішила, що їй вже нічого втрачати й "здала" чергове аудіо, де чутно як Мел свариться. Розшифровку оприлюднило видання "The Daily Mail".

На записі, який був зроблений у 2010-му році, коли Григор'єва саме народила від актора доньку, нетверезий Гібсон докоряв тоді ще коханці за її груди. А саме за те, що Оксана годує дитину буцімто цицьками з імплантами.

"Ти намагаєшся годувати грудьми з бл****кими чужорідними тілами в собі?", - волає актор.

Григор'єва намагається заперечити йому. На що Мел заявляє, що вона брехала йому про те, що її груди справжні.

"Так ти зробила їх. Ти казала мені, що вони не штучні. Ти, бл**, брехала мені", - кричав чоловік.

"Я не робила цього. Я ніколи нічого подібного не говорила. Ти ніколи не питав мене, а я ніколи не говорила тобі. Або, можливо, ти питав мене, але я ніколи не брехала про це", - виправдалася росіянка.

Гібсон же у відповідь каже, що груди Оксани виглядають смішно: "Вони занадто великі, і вони виглядають безглуздо".

Далі актор докоряє Григор'євій, що вона виходить в люди в обтягуючому одязі, й це йому не до вподоби.

"Ти виглядаєш наче чортова повія! І якщо тебе зґвалтує зграя нігерів, то це буде твоя вина. Зрозуміла? Тому що ти це спровокуєш", - звучить в аудіозаписі.

"Я не люблю її. Я не хочу цю жінку. Я не хочу тебе. Я більше не вірю. Я не довіряю тобі, я не люблю тебе. Я не хочу, щоб ти була тут... Я не віддам тобі будинок, але я дам тобі залишитися там. Гаразд? І я буду піклуватися про свою дитину, але я не хочу більше бути з тобою", - на цих словах актора закінчується оприлюднена розмова.

Нагадаємо, у 2011-му році суд наказав Гібсону виплатити Григор'євій 750 тисяч частинами. Та зрештою жінка отримає лише 250 тисяч, бо не змогла дотриматися домовленості про нерозголошення подробиць сварок з актором.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів