Мел Гібсон знову переміг екс-коханку в суді

11 серпня 2016, 17:25

Росіянку Оксану Григор'єву, котра спромоглася народити по дитині від двох голлівудських зірок, Тімоті Далтона і Мела Гібсона, спіткала чергова невдача в суді.

Жіночка програла апеляцію, і тепер їй доведеться обмежитися 1/60 від суми грошей, яку вона могла б отримати від Гібсона.

Про це пише "TMZ".

Суд вирішив, що оскільки Григор'єва не дотрималася домовленості про нерозголошення подробиць своєї скандальної історії з Гібсоном, то він не мусить виплачувати їй залишок від 750 тисяч доларів, котрі був їй винен. Тож усе, що отримала від актора Оксана, це 250 тисяч.


І це звучить узагалі сміховинно, якщо згадати, що в росіянки був шанс стягти з Мела 15 мільйонів доларів, але вона його згаяла.

Нагадаємо, судова війна між Гібсоном та мамою його доньки Люсії точилася кілька років. Оксана звинувачувала екса в насильстві та погрозах і як козир мала аудіозаписи з лайкою кінозірки.

Від пропозиції Мела про 15 мільйонів доларів жінка тоді відмовилася. Як пояснювали джерела, Оксана розраховувала отримати значно більше, але помилилася. У 2011-му році суд наказав Гібсону виплатити Григор'євій 750 тисяч частинами.

Окрім цього, на плечі актора лягало утримування будинку, де до 18-річчя Люсії житиме з нею мама, і, звісно ж, аліменти на саму малу.

Усе так і було б, але, нагадаємо, в 2013-му році Григор'єва вирішила дати інтерв’ю радіоведучому Говарду Стерну, і то була епічна помилка з її боку.

Як відомо, 60-річний Мел Гібсон входить до десятки чоловіків, які розлучилися найдорожче в історії. Розлучення з дружиною Робін, багаторічний шлюб актора з якою розпався через інтрижку з Оксаною, обійшлося йому в 395 мільйонів.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів