Паралімпієць Пісторіус заявив, що його намагалися вбити у в'язниці

14 серпня 2016, 16:22

Ув'язнений за вбивство подруги-моделі південноафриканський учасник Олімпійських і Паралімпійських ігор Оскар Пісторіус стверджує, що його намагалися отруїти.

Спортсмен звинуватив трьох медсестер в'язниці, де він відбуває 6-річний термін, у спробі дати йому смертельні ліки. Про це пише "The Mirror".

Пісторіус вже офіційно поскаржився на жінок і попросив перевести його до іншого виправного закладу. Та йому відмовили в цьому.

Наразі юристи Оскар намагаються оскаржити вирок. Захисники також скаржаться, що 29-річний Пісторіус дуже нудиться в одиночній камері.


"Там немає ані телевізора, ані письмового столу, в нього є тільки вузьке ліжко і більше нічого. У камері немає вікна, немає природного світла, він не бачить ніякого природного світла. Його клітка - три на три метри", - зауважили юристи Оскара.

Пісторіус каже, що його намагалися убити три медсестри

Окрім цього, сторона захисту натякає, що прокурор, який визнав провину паралімпійця, особисто щось "має проти нього".

Нагадаємо, нещодавно Оскара Пісторіуса забрали до лікарні із порізами на зап'ястях. Подейкували, що спортсмен намагався накласти на себе руки.

Однак сам паралімпієць спростував це, запевнивши, що просто невдало впав у камері.

Як відомо, Пісторіуса засудили до 6 років в'язниці за вбивство 29-річної подруги Ріви Стінкемп. Оскар застрелив кохану в 2013-му році у Валентинів день.

Чоловік запевняє, що вбив Ріву випадково, прийнявши її за злодія.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів