Скажений від ревнощів Депп відтяв собі шматок пальця. Обережно, ФОТО

16 серпня 2016, 12:19

Скандальне розлучення акторів Джонні Деппа й Амбер Хьорд обростає новими подробицями.

Лише нещодавно було оприлюднене відео того, як зірка "Піратів Карибського моря" лається й трощить посуд, а тепер виявилося, що під час іншої сварки ревнивий Джонні відрізав собі шматок пальця.

Подробиці інциденту та шокуюче фото акторового пальця оприлюднило видання "TMZ".

За даними видання у показаннях Амбер йдеться, що кривава сварка сталася ще в березні минулого року, всього через місяць після весілля Деппа й Хьорд.


Ревнощі довели Деппа до травми

Перебуваючи на своїй австралійській віллі Джонні влаштував Амбер сцену ревнощів. Кажуть, чоловік звинуватив дружину у зраді з актором Біллі Бобом Торнтоном, з яким вона саме грала в одному фільмі.

За версією Хьорд, Джонні був п’яний і під екстазі. Оскаженівши від ревнощів актор розбив кілька пляшок, вікна та розтрощив телефон об стіну. Саме шматок чи то скла чи то пластмаси випадково відтяв Деппові кінчик пальця.

Та травма не зупинила зірку, й він занурив кривавий палець у темно-синю фарбу і написав на стіні ім’я "Біллі Боб" та якісь цифри.

Фото відрізаного пальця Джонні опублікували ЗМІ

За даними видання, Джонні не звертався по медичну допомогу протягом 24 годин. Тож медики не змогли пришити йому відрізаний шматок, а змушені були використати клаптик шкіри з його руки, щоб зшити рану.

До слова, Хьорд спростовує, що зраджувала Деппові з Торнтоном.

Нагадаємо, днями Амбер Хьорд нарешті дала свідчення під присягою. Жінка, яка звинувачує коханого у побитті й вимагає розлучення, протягом семи годин відповідала на усі запитання слідчих.

Прінтскрін "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів