Амбер Хьорд зняла, як п’яний Депп лаявся і бив посуд. ВІДЕО

13 серпня 2016, 09:51

Схоже, американська актриса Амбер Хьорд, в котрої нині триває судова війна з Джонні Деппом, приготувала колишньому та його адвокатам "сюрприз".

Журналісти отримали відеозапис, на якому зірка "Піратів Карибського моря" нецензурно лається, копає меблі, розбиває склянку і пляшку вина. Виглядає так, ніби він зрання вже напідпитку.

Відео має "TMZ".

Зйомку веде сама Хьорд, це видно по тому, як вона намагається затулити телефон своєю чашкою, коли Депп до неї наближається.


Хьорд потай знімала чоловіка на відео

Роздратований Джонні, що цікаво, зранку вже в капелюсі, ходить по кухні та щось шукає в шафах. Амбер дуже лагідно питається, що сталося, на що чоловік відказує "…твою матір".

"Сьогодні вранці нічого не сталося, ти ж розумієш? Я просто прокинулася, і ти був такий ніжний, такий милий. Ми ж навіть не сварилися цього ранку. Я ж лише вибачилася", - каже Хьорд.

Актор наливає собі повнющий величезний келих вина з пляшки, в якій лишалося менше половини. Амбер питає, чи це він випив усе це сам.

"Хочеш побачити щось божевільне - я тобі покажу божевільне", - дратується актор.

А потім Депп помічає, що його знімають. Він жбурляє келих і пляшку, а потім, вочевидь, видирає в дружини телефон.

Як повідомили порталові джерела, наближені до Джонні, цей інцидент був повністю підстроєний Амбер, а запис – відредагований. Вони стверджують, що актриса вилучила моменти, де вона з усмішкою піддражнює чоловіка.

На їхню думку, маловірогідно, щоби суд прийняв це відео як доказ. Крім того, що запис не повний, Хьорд ще й вела його без дозволу на те людини, яку знімала.

Нагадаємо, Амбер Хьорд звинувачує чоловіка в тім, що він неодноразово піднімав на неї руку. Раніше вона передала ЗМІ фото себе з синцями та саднами на обличчі. Звернувшись до суду, актриса зажадала щомісячних аліментів у розмірі 50 тисяч доларів та права одноосібно користуватися подружнім домом та автом. Деппа вона просила відрядити на курси з керування гнівом.

Як відомо, ані Хьорд, ані Депп поки не дали свідчень під присягою.

Відео з сайту "TMZ", фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів