Шнур: В Україну не можемо приїхати, бо нас вдома заклюють

16 серпня 2016, 17:37

Російський співак Сергій Шнуров, який обіцяв приїхати з концертом в Україну, схоже, навряд чи наважиться на це найближчим часом.

Скандальний артист відверто каже, що побоюється їхати до українських прихильників. Про це Шнур розповів в коментарі "Вестям".

"Планувалися (концерти) в 2014-му році, це правда. Скасувалися вони тому, що політична ситуація стала загострюватися. Абсолютно було невідомо, що там у вас відбувається", - зауважив співак.

Сергій наголосив, що наважиться приїхати в Україну, щойно буде налагоджено "більш-менш, хоча б мінімальні, нормальні дипломатичні відносини" між лідерами країн.


"Зараз же не можемо - просто щоб нас вдома не заклювали! Ось зараз ми не можемо їхати. Просто тому, що це буде сприйматися як політичний жест", - пояснив свої побоювання рокер.

Шнур в Україну їхати побоюється

У Шнура запитали, чи планує він заспівати щось про Україну.

"Я дуже погано розумію, що у вас відбувається. І думаю, що у вас (українців) теж в голові не все вляглося через те, що відбувається. Події дуже швидкісні зараз. Нічого не ясно. Але нагадує те, що відбувалося в Грузії", - відповів він.

"Щоб висловлюватися з таких приводів і говорити "Ось це так", потрібно бути нахабною людиною і свою думку вважати останньою інстанцією, якою я не є. Я так не вмію", - додав Сергій.

Нагадаємо, нещодавно Шнуров показав селфі із українським футболістом Анатолієм Тимощуком й пообіцяв приїхати в Україну з концертами.

Фото з Instagram Шнура

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів