Орландо Блум дозрів до одруження?

17 серпня 2016, 17:40

Подейкують, британський актор Орландо Блум, котрий у 2013-му році по-дружньому розійшовся з дружиною-супермоделлю Мірандою Керр, готовий знову сходити до вівтаря.

Співачка Кеті Перрі – перша жінка за останні три роки, з котрою в нього серйозні стосунки. 39-річний Орландо, котрий нещодавно скаламутив увесь Інтернет своїм "ню", хоче від неї дітей.

Про це повідомило джерело "People".

Зі слів інформатора, Кеті та Орландо ще не заручилися, але "рухаються в цьому напрямку".


Блум нарешті знайшов свою єдину?

"Він хотів би стабільності з Кеті, хотів би мати ще дітей. Після Міранди він так серйозно не ставився до жодної дівчини", - засвідчив співрозмовник видання.

Як зазначає джерело, у Перрі й Блума прекрасні стосунки. Вони серйозно ставляться одне до одного, але водночас зберігають власну незалежність. Співачка вдруге заміж не квапиться, бо досі не забула свій невдалий шлюб з актором Расселом Брендом.

"Розлучення Кеті з Расселом справді її емоційно прибило… Вона не збирається ще раз поспіхом кидатися в серйозні зобов’язання, такі, як шлюб, доки не знатиме, що це абсолютно правильно", - пояснив інформатор.

Нагадаємо, Рассел Бренд просив Кеті народити йому дітей, але співачка була до цього не готова. Їхній шлюб розпався в 2012-му.

Як відомо, Міранда Керр, в якої від Блума є 5-річний син Флінн, нещодавно заручилася з мільярдером Еваном Шпігелем.

Прінтскін з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів