Кеті Перрі розповіла, чому не народила від чоловіка

10 грудня 2013, 11:52

Американська співачка Кеті Перрі пояснила, чому не стала заводити дітей у своєму шлюбі з Расселом Брендом, хоча він цього хотів.

Іще зірка, чиє справжнє ім’я Кетрін Хадсон, розповіла про свої стосунки з батьками, з якими в неї не збігаються ані релігійні, ані політичні переконання.

Про це йшлося в інтерв’ю Перрі для січневого номеру "Marie Claire".

Згадуючи про екс-чоловіка Рассела Бренда, Кеті жодного разу не назвала його на ім’я. Зате 29-річна зірка визнала, що дітей вони не завели, бо вона не була готова. Не готова й тепер, хоча перебуває вже у нових стосунках,із музикантом Джоном Мейером.


"Для мене іще точно не час, і я не можу наперед планувати… Він (Рассел) дійсно хотів, щоби я народила дітей, а я знала, що не готова – я гадаю, це був спосіб (мене) контролювати", - сказала Кеті.

"Гадаю, це певним чином було так, якщо в мене буде дитина, я муситиму приносити жертви – муситиму більше бувати вдома. Я справді хотіла, але розуміла, що не готова. Це було так: "Агов, давай заведемо дитину, бо ми ж кохаємо одне одного", - додала вона.

Кеті Перрі ще не готова заводити дітей

Перрі запевнила, що має чудові стосунки з батьками, попри те, що вони – християнські проповідники, а вона – поп-зірка.

"Люди не розуміють, що в мене з батьками прекрасні стосунки – тобто, як таке може бути… Немає жодних оцінок. Вони не обов’язково погоджуються з усім, що я роблю, а я не обов’язково погоджуюся з тим, що роблять вони. Вони з захваті від думки, що створили ту, до якої так багато уваги", - поділилася Кеті

"Мої батьки – республіканці, а я – ні. Вони не голосували за Обаму, але коли мене запросили співати на інавгурації, вони такі : "Ми можемо прийти." А я їм: "Ні, не можете. Я вас дуже люблю, але це принципово", - розповіла вона.

Щодо релігії та стосунків із Богом співачка має свої особливі переконання.

"Я не вірю в рай або пекло, чи в старого чоловіка, що сидить на троні… Я – не буддистка, я – не індуїстка, я – не християнка, але я постійно відчуваю глибокий зв’язок із Богом. Я весь час молюся – про самоконтроль, про смиренність", - пояснила зірка.

Що стосується інших чеснот, то Перрі намагається плекати в собі працелюбність та чесність.

"Я ніколи не буду лінивою, бо на моє місце стоять у черзі 500 інших людей", - запевнила Кеті.

"Гадаю, мій секретний чарівний прийом, який відрізняє мене від багатьох моїх колег – це відвага бути вразливою і щирою, і чесною. Я вважаю, коли ти вразлива, ти стаєш такою, з якою можна відчути спорідненість", - зазначила вона.

Фото обкладинка журналу "Marie Claire" із сайту "E! Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів