Кеті Перрі пояснила, чому обережна в соцмережах

18 серпня 2016, 18:42

Американська співачка Кеті Перрі усвідомлює, який потужний інструмент впливу сьогодні являють собою соцмережі.

Як власниця найбільшої кількості підписників у Twitter, вона дуже відповідально ставить до того, що пише.

Про це подруга "нудиста" Орландо Блума розповіла "Mashable".

"Гадаю, кожен (популярний користувач соцмережі) трохи відчуває, ніби стоїть на краю, коли щось каже. Часом ти відчуваєш, що мусиш прочитати всі новини, перш ніж щось сказати… Я відчуваю, що маю владу за допомогою однієї кнопки говорити з такою великою кількістю людей, з’єднуватися з людьми по всьому світі, лише клацнувши пальцем. Це потужний інструмент…", - зазначила Перрі.


Кеті Перрі - авторитетний і дуже відповідальний блогер

"Але коли в тебе багато, чого втрачати, ти стаєш трохи обережнішою, бо чим більша ти, тим тяжче падати. Тож ти просто вчишся, як ухилятися від ударів. Гадаю, весь світ став відчувати себе на краю стосовно того, що можна казати, і що не можна. Не лише я, всі", - поділилася співачка.

Як пише видання, наразі свій авторитет у соцмедіа Кеті використовує для доброї справи. Вона помагає збирати гроші для організації "DonorsChoose", що опікується освітніми проектами.

Нагадаємо, дуже стримано Кеті Перрі ділиться з користувачами соцмереж інформацією про свої стосунки з Блумом. За весь час їхнього роману вона виклала одне-єдине спільне фото з актором.

Фото з Instagram Кеті Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів