Хьорд обіцяє віддати гроші Деппа жертвам насильства

19 серпня 2016, 10:24

Американська акторка Амбер Хьорд заявляє, що не візьме собі ні копійчини з тих грошей, які отримає від свого чоловіка Джонні Деппа за умовами угоди про їхнє розлучення.

Всі сім мільйонів доларів вона обіцяє передати благодійним організаціям, зокрема тим, котрі допомагають жінкам, що стали жертвами насильства.

Про це пише "People".

 Хьорд присягається, що всі гроші Деппа віддасть на добрі справи

"Як було вказано в охоронному ордері та угоді про розлучення, особисто для мене гроші ніколи не відігравали і не відіграють жодної ролі, за винятком суми, яку я можу пожертвувати на благодійність, і, роблячи це, я сподіваюся допомогти тим, хто має менше можливостей захистити себе", - говориться в офіційному зверненні 30-річної Амбер.

Актриса підтвердила, що мова йде про сім мільйонів доларів. Зі слів Хьорд, ця сума буде розділена між кількома благодійними організаціями, але "особлива увага буде приділена припиненню насильства по відношенню до жінок". Також пожертву отримає Лос-Анджелеська дитяча лікарня, волонтером якої, як з'ясувалося, зірка є вже 10 років.

Нагадаємо, шлюб Джонні Деппа і Амбр Хьорд тривав 15 місяців. У травні актриса подала на розлучення та звинуватила чоловіка у насильстві. Але після місяців судової війни сторони нарешті досягли домовленості.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів