Мир за $7 мільйонів: Депп і Хьорд уклали угоду про розлучення

17 серпня 2016, 10:26

Після кількох місяців судових баталій та взаємних звинувачень у ЗМІ американська акторська пара, Джонні Депп та Амбер Хьорд уклали угоду про розлучення.

Результат, який виторгували адвокати обох сторін, такий: 53-річний Джонні виплачує жінці 7 мільйонів доларів, а вона відкликає свої звинувачення в насильстві. Гроші Хьорд обіцяє віддати на благодійність.

Про це пишуть "People" та "TMZ".

"Наші стосунки були дуже пристрасними і часом мінливими, але завжди ними керувало кохання. Жодною зі сторін не було висунуто фальшивих звинувачень заради фінансового зиску. Також ніколи не було наміру заподіяти фізичну чи емоційну шкоду ", - підкреслили Депп і Хьорд у спільній заяві.


"Амбер бажає Джонні в майбутньому лише найкращого. Амбер пожертвує кошти, котрі отримає при розлучення, до благодійної організації", - додали актори.

Чи ідеться про всю суму, яку дістане Хьорд, або ж про якийсь відсоток, наразі точно невідомо.

Хьорд та Депп домовилися про розлучення

Джонні Депп також візьме на себе витрати на юристів, це ще один мільйон доларів.

Дію охоронного ордеру, що забороняв акторові наближатися до дружини, припинено.

Нагадаємо, зірковий шлюб тривав 15 місяців. Наприкінці травня Амбер подала на розлучення, а потім оголосила, що чоловік лупцював її, та передала пресі фото-докази.

Свої звинувачення Хьорд днями повторила під присягою, хоча знайшлося немало свідків, котрі заперечили, що після буцімто нападу на актрису Деппа на ній були якісь сліди побиття.

Нещодавно в Інтернеті з'явилося відео п'яного бешкету Джонні, зняте його дружиною, а ще шокуюче фото пальця актора, пучку котрого він начебто собі відрізав у нападі люті через ревнощі. Як припускає експерт, з яким поспілкувалося видання "People", імовірно, ці "козирі" Амбер стали стимулом для того, щоби Депп та його адвокати пішли на угоду.

Як відомо, статки Джонні Деппа оцінюються в приблизно 400 мільйонів доларів. Він початку Хьорд просила для себе щомісячних аліментів у розмірі 50 тисяч.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів