Лохан за участь у шоу Малахова зажадала Путіна та 500 тисяч фунтів

22 серпня 2016, 10:38

Голлівудську актрису Ліндсей Лохан, яка начебто розійшлася з російським багатієм Єгором Тарабасовим, запросили на телешоу Андрія Малахова.

У відповідь зірка замовила приватний літак, 500 тисяч фунтів гонорару та на десерт - зустріч із президентом Володимиром Путіним.

Про це повідомляє "TMZ".

Телеведучий Андрій Малахов вирішив запросити Ліндсей, щоб поговорити про її скандальний роман з Тарабасовим. Але актриса назвала занадто високу ціну.


Малахов хотів, аби Лохан сама розповіла про свій роман із росіянином

Окрім приватного літака та охорони, Лохан захотіла російську візу на рік, 500 тисяч фунтів гонорару, особистого майстра манікюру, перукаря та візажиста на борту літака і пентхаус у готелі "Ritz-Carlton".

Але вишенькою на "торті" стало бажання актриси зустрітися з Путіним, щоби зробити з ним фото.

"Я теж хочу отримувати 80 мільйонів в рік і вечеряти з англійською королевою, але мрії і реальність - це різні речі. Треба тверезо, на відміну від Ліндсей Лохан, дивитися на ситуацію", - заявив Малахов у коментарі "Life".

Наївна Лохан замовила Малахову зустріч із Путіним

"Сума гонорару була нижчою, але бажання зустрітися з президентом Російської Федерації у неї дійсно є. Не знаю, про що вона з ним хоче розмовляти, про порятунок амурських тигрів або про проблеми людей, залежних від наркотиків", - зауважив телеведучий.

Також Малахов додав, що не втрачає надії на те, що Лохан прокинеться в іншому настрої і все ж таки погодиться на участь у його шоу.

Нагадаємо, нещодавно у пресу потрапили кадри, на яких Лохан чубилася з Тарабасовим. Після цього актриса заявила, що жодна жінка не має бути з чоловіком, який її б'є.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів