Лохан: Жодна жінка не повинна лишатися з тим, хто її б'є

7 серпня 2016, 09:38

Американська актриса Ліндсей Лохан уперше після її гучного скандалу з російським багатієм Єгором Тарабасовим дала відверте інтерв’ю про їхні стосунки.

При цьому зірка не стримала сліз. 30-річна Лохан підкреслила, що жодна жінка не повинна терпіти насильство.

Про це пише "The Daily Mail".

"Я усвідомила, що не можна лишатися у стосунках лише заради кохання", - поділилася ЛіЛо.


"Жодна жінка, яку б'ють, не повинна лишатися з цією людиною, якщо ця людина не готова попросити пробачення", - додала вона.

Зі слів Ліндсей, після того, як у пресі надрукували стільки брехні для неї, вона вирішила, що настав час їй самій розказати правду. До того ж, актриса боїться того, що Тарабасов може заподіяти їй та самому собі.

Тієї ночі в Лондоні, коли бойфренд буцімто спробував її задушити, все почалося з того, що вони разом сходили на вечірю. Потім Ліндсей пішла додому спати, а Єгор продовжив розважатися.

"За кілька годин він повернувся, і коли я прокинулася, він стояв наді мною. Він не був він, він був дуже агресивний і напав на мене. Це було не вперше. Ось у чому проблема. Але цього разу хтось це побачив. Я нікуди не дзвонила. Я достатньо мала справу з поліцією в Лос-Анджелесі, - поділилася Лохан.

Ліндсей вирішила сама розказати про все, що сталося між нею на Єгором

Як розповіла зірка, вона просто поїхала до готелю, а звідти подзвонила подрузі, котра була в Сен-Тропе. Та порадила Ліндсі сісти на літак і летіти до неї. Так акторка і зробила, і далі зализувала свої рани на яхті в колі друзів, медитуючи, плаваючи та слухаючи пісні Джорджа Майкла.

Лохан зізналася, що досі носить обручку, подаровану їй Єгором. І в неї досі лишається трішки надії на те, що вони будуть разом.

"Правда в тім, що я хотіла, щоби в нас вийшло, але тепер не певна, що зможу… Я щиро закохалася в нього, але він зруйнував мою довіру, змусив мене почуватися в небезпеці. Я знаю, я не янгол, але я намагалася дати всьому раду", - зазначила актриса.

Зі слів Ліндсей, Єгор освідчився їй ще у вересні, а в травні 2017-го року вони збиралися одружитися на озері Комо, в Італії.

"Усе, чого я хотіла, це одружитися та осісти. Я завжди хотіла чотирьох дітей, і ми з Єгором говорили про те, щоби створити сім'ю", - розказала Лохан.

Зірка помітила, що у стосунках із Тарабасовим вона "перетворилася на свою маму", котра свого часу теж терпіла психологічне та фізичне насильство від свого чоловіка. Ліндсей підкреслила, що перестала спілкуватися з батьком, Майклом Лоханом, який нещодавно оголосив, що вона вагітна.

Як нагадала актриса, цей чоловік любить увагу до себе з боку ЗМІ та вже не вперше здобуває її коштом доньки-зірки.

Нагадаємо, днями в Інтернеті з'явилися фото та відео, на яких Тарабасов викручує Лохан руки, намагаючись забрати в неї свій телефон.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів