Дочка Кобейна утримуватиме екса і чужу дитину?

25 серпня 2016, 16:30

Схоже, доньці лідера "Nirvana" Курта Кобейна, Френсіс Бін стане в чималу копієчку невдалий шлюб, хоч і тривав він менше двох років.

Екс-чоловік рокерової доньки, Ісайя Сілва через суд вимагає від неї аліментів у розмірі 25 тисяч доларів. Каже, Френсіс обіцяла піклуватися не лише про нього, а й про його дитину від попередніх стосунків.

Про це пише "TMZ".

Як стверджує 31-річний Сілва, коли вони з Кобейн одружувалися, він мав стабільну роботу. Проте кинув її, коли дружина запропонувала фінансувати значну частину його щомісячних витрат, зокрема на приватну школу та житло для його нащадка.


Дочці Кобейна доведеться утримувати свого екс-чоловіка та його дитину?

А тепер, коли їхній шлюб закінчився, Френсіс Бін відмовляється продовжувати це робити.

Дошлюбної угоди пара не укладала. Тож Сілва вважає, що має право на половину прибутку, котрий отримала від батькового спадку Френсіс Бін за той час, коли вони з нею були подружжям. Він згоден на аліменти в розмірі 25 тисяч доларів на місяць.

Як нагадує видання, 24-річна Кобейн від початку не заперечувала щодо призначення певної суми щомісячних аліментів. Проте категорично не мала наміру ділитися з ексом батьковим спадком.

Також вона наполягала на тім, щоби Ісайя повернув їй Куртову гітару. Легендарний інструмент, який оцінюється в мільйони доларів, Сілва забрав з собою, стверджуючи, що дружина його йому подарувала.

Фото з Instagram Френсіс Бін Кобейн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів