Син Дугласа з наркоділків піде в актори?

26 серпня 2016, 14:03

Нащадок авторитетної голлівудської династії Камерон Дуглас, котрий провів у тюрмі майже 7 років, вдячний за те, що отримав другий шанс у своєму житті.

Син Майкла Дугласа, котрого посадили за наркоторгівлю, тепер планує зайнятися благодійництвом, а ще подумує про шоубізнес.

Про плани 37-річного Камерона розповів "People" його друг Ноель Ешман.

Онук Кірка Дугласа, син Майкла Дугласа Камерон продовжить акторську династію?

"У нього все чудово, справді, просто прекрасно. Він щодня займається спортом, він прекрасно налаштований. Гадаю, з ним усе так добре, як ніхто й уявити не міг", - поділився він.


Камерон, який достроково вийшов на волю в липні, поки продовжує мешкати в спеціальному гуртожитку для колишніх в’язнів у Нью-Йорку. Проте він надзвичайно щасливий та сповнений надій і планів.

Зі слів Ешмана, Дуглас рішучо налаштований більше ніколи не повертатися до наркотиків, а ще хоче помогти іншим молодим людям не ступити на погану доріжку.

"Він хоче заснувати благодійний фонд, який допомагатиме знедоленим дітям, дітям, чиї батько були ув’язнені або перебувають у тюрмі зараз", - зазначив Камеронів друг.

Таким 37-річний Дуглас вийшов із тюрми після майже 7 років

А ще Дуглас розпочав займатися з педагогом із акторської майстерності.

"Це те, чим йому подобається займатися, і я гадаю, у нього це точно є в генах", - сказав інформатор.

У Камерона є дівчина. Також він дуже багато часу проводить з рідними – батьком, мачухою, матір'ю, меншими братами і сестрами.

Нагадаємо, вся родина підтримувала Дугласа, поки він сидів у в’язниці. Майкл не переставав їздити на побачення до свого первістка навіть тоді, коли лікувався від раку, і йому було дуже зле.

Свого часу Майкл Дуглас відверто заявляв, що вважає, що гучне прізвище сина зіслужило йому погану службу. Система правосуддя показово покарала зіркового нащадка за зберігання і торгівлю наркотиками – суворіше, ніж покарала б іншого.

Фото з Instagram Камерона Дугласа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів