Рене Зельвегер поділилася думками про материнство

1 вересня 2016, 14:38

Американська актриса Рене Зельвегер ніколи не шукатиме кохання на сайтах знайомств, а про материнство серйозно не замислюється.

Проте вона відкрита для такої перспективи, як і для всього нового.

Про це вона розповіла "Extra", пише "Contact Music".

Як дала зрозуміти 47-річна Рене, наявність дітей не є для неї якоюсь обов’язковою умовою для того, щоби вона була щаслива.


Щастя Рене не залежить від того, чи будуть у неї діти

"Насправді я ні про що в моєму життя не думала так. Я завжди була до всього відкрита. Певно, мені цікаво… побачити, що буде далі. Ніколи не міркувала над тим, що в моєму житті зробить мене щасливою", - зізналася вона.

Як відомо, Зельвегер уже кілька років зустрічається з "гарненьким і милим" музикантом Дойлом Бремхоллом ІІ. Якщо ж раптом у них не складеться, на сайти знайомств, як її героїня Бріджит Джонс, актриса не піде.

"Торік я була на весіллі і дізналася, що таке Tinder, ми сіли і полазили по сторінці моєї подруги, це було неймовірно… але щоби я таке робила, я не можу уявити", - поділилася Рене.

Нагадаємо, Зельвегер, котрій преса неодноразово закидала пластику обличчя, нещодавно написала есе про те, як ЗМІ культивують жорстоке ставлення суспільства до жінок та їхньої зовнішності.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів