Памела Андерсон: Порно - це для лузерів

2 вересня 2016, 11:23

Американська акторка та фотомодель Памела Андерсон закликала чоловіків припинити розважати себе порнографією. На думку зірки, таке дозвілля – лише для невдах.

Таку заяву Пем зробила в "Wall Street Journal", а співавтором статті став відомий рабин Шмуель Ботеах.

Андерсон переконує читачів, що "порно - це для лузерів, нудна, спустошуюча безперспективна розрядка для людей, надто лінивих для того, щоби отримати повні задоволення здорової сексуальності".

Як приклад нищівних наслідків залежності від порно Андерсон і Ботеах наводять колишнього американського конгресмена Ентоні Вінера, котрий кілька років тому попався на обміні пікантними фотографіями з жіночками з Інтернету. Це призвело до гучного скандалу та краху шлюбу й політичної кар’єри чоловіка.

Памела Андерсон попереджає: порно дуже небезпечне

Автори попереджають про небезпеку порно щодо душі мужчини, його здатності виконувати свої обов’язки чоловіка та батька. Адже він міняє свої таланти та справжні стосунки на "коротку онаністичну втіху".

Андерсон і Ботеах наголошують, що ті чоловіки, які тішать себе подібним контентом, у результаті мають менше задоволення від інтимного життя з дружинами та подругами.

А покоління, які зараз ростуть у середовищі, наповненому гігантськими цифровими сексуальними образами, ризикують стати "скаліченими дітьми порно".

За даними опитування, які наводять Памела та Шмуель, 9% "споживачів" порно намагалися від нього відмовитися, але в них не вийшло. І точно такий самий показник у людей, що вживають марихуану і не можуть кинути. Для порівняння, марно побороти залежність від кокаїну намагалися 15%.

Нагадаємо, у спальні Памела Андерсон якраз вітає експерименти та рольові ігри. І якщо коханці просять її одягтися "рятувальницею Малібу", білявка дістає той самий червоний купальник.

Фото з Instagram Памели Андерсон

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали