Перрі вперше розповіла про "свого хлопця" Блума і проблеми з ним

8 вересня 2016, 12:39

Співачка Кеті Перрі вперше заговорила про стосунки з актором Орландо Блумом. Більше того, поп-зірка розповіла про проблеми з коханим, і це аж ніяк не стосується його любові до прогулянок голяка.

Роман між зірками триває вже кілька місяців, але лише зараз Перрі нарешті назвала Блума своїм хлопцем в інтерв’ю "Women's Wear Daily", яке цитує "The Mirror".

У відвертій розмові з журналістами співачка одразу ж розповіла про велику проблему з коханим. Як з'ясувалося, усе банально – відстань між домівками коханців.

"Мій хлопець живе в Малібу, і звикнути до цього було як: "Ви жартуєте з мене? Яке ж це життя?" – зауважила 31-річна Кеті.


Перрі нарешті публічно назвала Блума своїм хлопцем

Співачка, яка мешкає у Лос-Анджелесі, мусить довго їхати машиною, щоб дістатися до свого 39-річного кавалера.

Та Перрі знайшла й в цьому вигоду для себе. Тепер вона частіше буває у рідній Санта-Барбарі, бо та знаходиться на шляху до Малібу.

Перрі також зізналася, що Блум був дуже здивований, коли вона розповіла йому про своє життя у "найбіднішій частині Санта-Барбари".

"Насправді мій хлопець навіть не повірив мені", - наголосила співачка.

Наостанок Кеті повідомила, що має проблеми з написанням "супер сексуальних пісень". І це незважаючи на те, що нині в неї в самому розпалі роман із Блумом.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Орландо дозрів до одруження і ось-ось має освідчитися Перрі.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів