Обам, Суінтон та Єлизавету ІІ проголосили найстильнішими

9 вересня 2016, 10:59

Королеву Великобританії Єлизавету ІІ проголосили "маяком" стилю та включили до списку найкраще вбраних людей світу.

Її Величність та перша пара Сполучених Штатів потрапили до "International Best Dressed List" журналу "Vanity Fair".

Упродовж багатьох років Єлизавета являє собою непохитний взірець бездоганного смаку і стилю, зазначили автори рейтингу.

Крізь роки Єлизавета ІІ лишається маяком стилю

"Вона незмінно представляє, хто вона є та що відстоює, не відхиляючись від давно нею встановленого стандарту. Політика, культура і класова структура в імперії – все це постійно змінюється, але вона – ні. Вона - маяк", - пише Емі Файн Коллінз, спецкор журналу.


До почесного рейтингу також увійшла "колеги" Єлизавети, кронпринцеса Данії Мері та королева Нідерландів Максима, котра нещодавно надягла українську вишиванку.

Барак і Мішель Обами теж у списку, як і віце-президент США Джо Байден та канадський прем'єр Джастін Трюдо. Цікаво, що своєю особистою іконою стилю 44-річний політик назвав Джека Горобця з "Піратів Карибського моря".

Обами - серед найстильніших пар світу

55-річну Тільду Суінтон видання відзначає як одну з небагатьох кінозірок світу з дуже глибоким розумінням одягу, умінням його "проживати" і ним насолоджуватися.

Також у рейтингу найстильніших людей планети опинилися співачка Lady Gaga, зірка "Абатства Даунтон" Лілі Джеймс та Хелен Міррен. 71-річна акторка зізналася, що в питанні стилю для неї взірцем є Хелена Бонем Картер.

Серед чоловіків найкраще вбраними, зокрема, є Ідріс Ельба та Едді Редмейн. Обидва актори сказали, що мають за приклад власних батьків.

Ідріс Ельба у стилі наслідує власного батька

Нагадаємо, Ельба, котрий вважає себе застарим для ролі Джеймса Бонда, нещодавно став Офіцером ордену Британської імперії.

Фото з Instagram Британської монархії, Мішель Обами та Ідріса Ельби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів