Селін Діон заспівала в пам'ять про тих, кого забрав рак. ВІДЕО

10 вересня 2016, 11:54

Канадська співачка Селін Діон представила свою нову пісню, присвячену тим, чиє життя забрав рак, і їхнім близьким, котрі лишилися жити з незагоєною раною в серці.

48-річна зірка згадала трьох своїх коханих людей, котрих одібрала в неї ця страшна хвороба – батька, брата та чоловіка Рене.

Як пише "Just Jared", Діон узяла участь у телепередачі, в прямому ефірі якої збиралися кошти на подолання раку. Вона відповідала на телефонні дзвінки та вживу виконала пісню "Recovering", у кінці не стримавши сліз.

 Селін Діон представила свою нову пісню

"Я сумую за Рене щодня, і ця втрата тепер – частина мого життя. Також через рак я втратила мого батька та брата Деніела", - сказала співачка.

"Кілька місяців тому, у найтяжчий час мого горя, я отримала несподіваний дарунок від прекрасної артистки, котрою я завжди захоплювалась, Пінк. Вона запропонувала мені пісню, котра висловлює наснагу вистояти та лишатися сильною", - поділилася Діон.

Подивитися виступ Селін можна з 4:45.

Як пише "People", також у телепередачі взяли участь актриси Шеннен Догерті, котра зараз бореться з раком, Віола Девіс, Марша Кросс.

Був і актор Том Хенкс, котрий підтримував кохану дружину Риту під час її хвороби. На щастя, жінка одужала.

Нагадаємо, чоловік та продюсер Селін Діон, Рене Анджеліл помер у січні. А за лічені дні рак забрав і брата співачки.

Фото з Instagram Селін Діон, відео з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів