Вергарі з "Американської сімейки" платять найбільше за всіх

15 вересня 2016, 12:22

Колумбійська актриса Софія Вергара визнана найбільш вискооплачуваною телевізійною актрисою світу.

Зірка серіалу "Американська сімейка" очолила щорічний рейтинг "Forbes".

Уже п’ятий рік поспіль Вергара посідає першу сходинку ТОП-15. За підрахунками експертів, за останні 12 місяців Софія заробила 43 мільйони доларів, завдяки чому знову обійшла решту колег-жінок.

Софія Вергара не перший рік заробляє найбільше за інших телеактрис

Більшу частини щорічного прибутку акторка має завдяки ролі у серіалі "Американська сімейка". Решту грошей Вергара отримує за участь у рекламі меблів, шампуню та інших косметичних засобів.


Другу сходинку найбільш вискооплачуваних телеактрис віддано Кейлі Куоко, яка відома за роллю Пенні у серіалі "Теорія Великого вибуху". Зі рік актриса збагатіла на 24,5 мільйони доларів.

Кейлі Куоко також має непогані гонорари

Також до списку, серед інших, потрапили зірка серіалу "Анатомія Грей" Еллен Помео (14,5 мільйонів доларів річного заробітку), зірка "Скандалу" Керрі Вашингтон (13,5 мільйонів доларів) та зірка серіалу "Гарна дружина" Джуліанна Маргуліс (10,5 мільйонів доларів).

Нагадаємо, у чоловічому рейтингу найбільш високооплачуваних телеакторів довго лідирував Ештон Катчер, та минулого року він втратив цей титул. Тоді найуспішнішим за заробітками було обрано зірку "Теорії великого вибуху" Джима Парсонса.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів