Данем показала свої шрами і закликала до любові. ФОТО

15 вересня 2016, 13:00

Американська актриса Ліна Данем, котра ніколи не боялася показувати, як виглядає її тіло без фотошопу, показала свої шрами на животі.

Вони лишилися в зірки від операцій через ендометріоз. Ліна вже багато років страждає на хворобу, котра змушує клітини внутрішнього шару стінки матки розростатися за його межами.

Це викликає сильний біль, кровотечі, інколи стає причиною безпліддя, пише "People".

Себе у роздільному купальнику Данем показала в Snapchat. А в Instagram вона розмістила пост із назвою "Більше любові", в якому підняла тему кіберцькування та інтернет-троллів.


Ліна Данем давно хворіє на ендометріоз

"…Я не бурчатиму тут і не нитиму, бо для цього в мене є психолог, але часто мене розчаровує брак зусиль, докладених для того, щоби захистити людей в онлайні від лексики расисзму, мізогінії, упередженого ставлення до інвалідів, ксенофобії та трансфобії. Я читаю навіть відверті погрози!", - поділилася актриса.

"Як публічна особа, я знаю, що беру на себе певну кількість ненависті, і я озброююся (хоча це не означає, що я, блін, не скаженію, коли бачу, як когось із моїх героїв атакують в онлайні через такі речі, як їхня раса чи секс-орієнтація.) Та я не можу не питати себе, як люди без таких ресурсів навчилися з ким справлятися", - зазначила Ліна.

Актриса закликала до любові

Тож Данем дуже рада тому, що у Instagram з'явилася опція приховування небажаних коментарів, де користувач може вказати образливі та неприпустимі для нього слова.

Для самої Ліни це "лобок", "труси" та "торба сиру" – з останнім, вочевидь, хейтери порівнюють тіло акторки.

Нагадаємо, нещодавно зірка зізналася, що насправді її дуже мучить відчуття власної невідповідності загальноприйнятим стандартам краси. Часом, коли Ліна потрапляє на світські заходи, де повно гарних моделей та актрис, вона почувається мов "палаючий мішок сміття".

Фото зі Snapchat з сайту "People" та з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів