Обійми і переляк: різна реакція дівчинки на Обаму і Трампа насмішила мережу

16 вересня 2016, 10:31

Зовсім різна реакція 9-річної американки на чинного президента США Барака Обаму та кандидата у президенти Дональда Трмпа сколихнула мережу.

Юна школярка з міста Флінта, штат Мічиган, Амаріанна (Марі) Коупні, яку прозвали "Маленька міс Флінт", стала зіркою Інтернету. А саме її діаметрально протилежна реакція на чиновників, пише "Buzz Feed News".

Зокрема, Марі зустріла Обаму усмішкою та обіймами, а от з Трампом була стримана і навіть перелякана.

Користувачі соціальних мереж узялися коментувати фотографію з нещодавньої зустрічі Марі із Трампом.


"Погляд на обличчі маленької міс Флінт прекрасно демонструє думки американського електорату 2016 року", - зазначив один з блогерів.

"Бачені мною фото, де викрадена жертва тримає "сьогоднішню газету", були менш тривожними, ніж це фото", - додав інший користувач Twitter.

Як зазначає видання, із Обамою школярка зустрілася після того, як написала йому листа про свою участь у вирішенні проблем з питною водою в своєму місті.

Маленька міс Флінт попросила президента зустрітися з нею та іншими жителями міста. І Барак Обама таки навідався до Флінта.

Дональд Трамп з’явився у місті 14-го вересня. Він також зустрівся із Марі.

До слова, раніше ЗМІ вже відзначали, що більшість дітей не надто позитивно реагують на Трампа. Зокрема, влітку цього року на зустрічі із скандальним багатієм малюк почав плакати, щойно Трамп поцілував його у чоло.

А от Обамі значно краще вдається знайти спільну мову з дітьми. Епізод, коли президент Америки "приборкав" малюка згадують не один рік.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів