Член британської королівської сім'ї вперше зізнався в нетрадиційній орієнтації

19 вересня 2016, 13:10

53-річний лорд Івар Маунтбаттен, кузен королеви Єлизавети ІІ, здійснив камінг-аут.

Чоловік став першим в історії членом королівської родини Великобританії, котрий відверто заявив про нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Про це пише "The Daily Mail".

"Я тепер набагато щасливіший, хоча я поки почуваюся не на сто відсотків комфортно щодо того, що я – гей", - зізнався лорд Івар.


Маунтбаттен 17 років прожив у шлюбі з Пенелопою Томпсон, у них троє дітей. Пара розлучилася в 2011-му. Рідні дуже підтримують чоловіка.

Лорд Івар Маунтбаттен (ліворуч) та його бойфренд

Зі слів Маунтбаттена, він із юності знав про свою бісексуальність, проте не наважувався іти цим шляхом.

"Я ніколи не думав, що одружуся, бо не хотів бути нечесним. Пенні була в курсі ще до нашого одруження. Я сказав їй, що я – бісексуал, що мене тягне в обидва боки. Вона поставилася до цього з розумінням, і я завжди буду їй вдячний. Нам було дуже весело разом, у нас три прекрасні доньки, і про жоден етап мого життя я не шкодую", - поділився лорд Івар.

Нині родич королеви має бойфренда - Джеймса Койла, з котрим познайомився торік на гірськолижному курорті в Швейцарії.

Як розповів сер Івар, у них із коханим є домовленість: ніяких пестощів на людях. До слова, Джеймс і Пенелопа разом займаються йогою.

Нагадаємо, у червні принц Вільям з'явився на обкладинці ЛГБТ-журналу та закликав людей із нетрадиційною сексуальною орієнтацією пишатися тим, хто вони є, і не дозволяти себе цькувати.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів