Світ реагує на розлучення "Бренджеліни": "кінець ери", жарти про Аністон та Зіброва

21 вересня 2016, 10:53

Звістка про розлучення, здавалося, найміцнішої пари в Голлівуді, Бреда Пітта та Анджеліни Джолі шокувала і фанів зірок, і їхніх колег.

Про це гуде Інтернет, і навіть британська співачка Адель сказала про "кінець ери" на своєму нью-йоркському концерті.

Вона запропонувала згадати про "слона в кімнаті", тобто те, про що всі зараз думають, але ніхто не каже - в даному випадку, розлучення Бреда з Енджі.

Адель назвала свій концерт "груповою терапією", котра поможе це пережити, пише "Entertainment Weekly".

Батько Джолі, актор Джон Войт зізнався "Inside Edition", що переживає за доньку та онуків. Але причину її розлучення з Піттом навіть він не знає.

"Мало статися щось дуже серйозне, щоби Енджі прийняла таке рішення", - поділився він.

Між тим близький друг Пітта і Джолі, Джордж Клуні дізнався сумну новину лише від журналістів та був відверто шокований, пише "People".

"Що сталося? Я не знав про це. Мені дуже шкода. Це сумна історія і нещастя для сім'ї. Нещаслива історія про сім'ю. Мені дуже шкода це чути", - зізнався актор.

А соцмережі, звісно ж, не могли не згадати в контексті зіркового розлучення екс-дружину Бреда Пітта, Дженніфер Аністон. Адже саме Анджеліна Джолі свого часу розвалила їхній шлюб.

"Перші фото Аністон після звістки про Бредове розлучення"

Офіційно Джен поки не робила жодних заяв із цього приводу. Проте зі слів джерел, наближених до акторки, вона назвала те, що спіткало зіркову пару, "кармою", пише "US Magazine".

"Вона не вважала, що Анджеліна – саме та, з ким Бредові судилося бути. Їй завжди здавалося, що Анджеліна заскладна для нього. Він – дуже простий хлопець", - зазначив інформатор.

Аністон ніколи не бажала зла Пітту і Джолі, але зараз, тим не менш, відчуває задоволення, повідомив співрозмовник видання.

Як насправді відреагувала на сенсаційну звістку Джен, зловтішається вона чи ні – намагаються уявити користувачі соцмереж.

З'явився навіть хештег "команда Аністон".

Український сегмент Facebook теж не сидить, склавши руки. Тут уже підшукали пару для вільної тепер Анджеліни Джолі – співака Павла Зіброва.

Нагадаємо, Джолі подала на розлучення 15-го вересня. Актриса вимагає одноосібної фізичної опіки над шістьма дітьми, а опіку юридичну згодна поділити з Піттом.

Фото з соцмереж 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів