Дженніфер Аністон зі сльозами розказала про сумніви та біль

25 липня 2016, 16:01

Американська актриса Дженніфер Аністон виголосила зворушливу промову на італійському кінофестивалі "Giffoni" і сама не стримала сліз.

Вона зізналася, що їй, як і кожній живій людині, знайомі відчуття сумнівів у собі, що їй теж буває боляче і страшно. Джен закликала жінок виходити з соцмереж до реального світу і в ньому шукати творче натхнення.

Про це пише "Contact Music".

"Я гадаю, потрібно заохочувати жінок цікавитися не лише сукнями, красою та селфі. Потрібно розмовляти, відкласти телефони та виходити з соцмедіа, робити перерви від соцмедіа. Ось чому ми не бачимо, щоби (у кіно) розповідалися правильні історії, бо всі позастрягали в своїх телефонах", - зазначила Аністон.

Одна з дівчат, присутніх у залі, спитала в актриси, чи буває в неї так, що вона прокидається вранці та не розуміє, хто вона насправді. Відповідаючи на це питання, Джен заплакала.

Дженніфер Аністон під час свого виступу не стримала сліз

"Не вистачить пальців на руках і на ногах у всій цій залі, щоби полічити, скільки разів у мене бували такі моменти", - сказала вона.

"Врешті решт, всі ми люди, офіціант ти або пекар, студент чи ще хтось, врешті всі ми вдаряємося об стіни я думаємо "я не можу далі". Або "це занадто". "Моє серце цього не витримає" або "надто боляче", або "чи я досить хороша?" "Чи переживу я це?" Але ти якимсь дивовижним чином це долаєш. Просто кажеш собі: "Я не можу, так, я можу, так, ти можеш", - поділилася Аністон.

Дженніфер закликала не забувати, що всі кумири – насправді просто люди.

"А ще знайте, що ваші актори, ваші ідоли, ваші ікони, як би ви їх не називали, в житті у них у всіх таке було багато, багато разів. Їх ніщо від вас не відділяє, бо всі ми починали з одного й того ж місця. Ми всі прийшли нізвідки. Не карайте себе за такі почуття. Ідіть, поговоріть з людьми та попросіть допомоги, і завжди шукайте те, що вас надихатиме", - наголосила актриса.

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Аністон написала есе про те, як суспільство ставиться до жінки та її тіла – на прикладі з її власною "вагітністю".

Фото з Instagram

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали