Між Джолі і Піттом встав Паттінсон. ФОТО

21 вересня 2016, 17:04

На звістку про розлучення голлівудської пари, Бреда Пітта та Анджеліни Джолі оперативно відреагував лондонський Музей мадам Тюссо.

Відтепер навіть воскові фігури акторів – більше не пара.

Про це представники музею оголосили в Twitter.

У воскових Джолі й Пітта теж відбулося розлучення

"Після новини, котра шокувала шанувальників зірок по всьому світі, ми можемо підтвердити, що розлучили фігури Бреда Пітта та Анджеліни Джолі", - повідомили в мікроблозі.


Між ними поставили загадково всміхненого Роберта Паттінсона.

Варто зазначити, що зірку "Сутінків" поки не вписували в гіпотетичний любовний трикутник, котрий міг стати причиною розриву Бреда і Енджі. Зате у ЗМІ є такі підозри щодо Маріон Котійяр та співачки Селени Гомес.

Між ними встав Роб Паттінсон

Як пише "The Daily Mail", Джолі страшенно розлютилася, коли юна зірка виклала в своєму Instagram фото з Бредом, та коли дізналася, що в них був флірт.

До слова, за повідомленням "New York Post", за іронією долі, майже одночасно з сенсаційним оголошенням про розлучення "Бренджеліни" в Лос-Анджелесі стався 3-бальний землетрус. Причому якраз у тому районі, де розташований маєток пари.

Як відомо, Джолі й Пітт мають будинки у США та у Франції. Удвох подружжя "коштує" близько 400 мільйонів доларів, пише "The Mirror". Як актори ділитимуть гроші та майно, поки невідомо. Проте на подружні аліменти Анджеліна не претендує.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів