Джолі розлучається з Піттом через агресію, алкоголь і травичку?

21 вересня 2016, 14:05

Американські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт – уже поодинці – зробили офіційні заяви з приводу свого розлучення.

Обоє вони підкреслили, що їхній головний пріоритет – це благополуччя дітей, але не назвали справжніх причин краху свого шлюбу. Тож тепер Інтернет кипить від найбожевільніших версій та здогадок.

У своєму зверненні 52-річний Пітт зізнався, що "дуже засмучений", пише "People".

Натомість джерела стверджують: актор страшенно злий на Анджеліну. По-перше, бо дізнався про те, що вона хоче розлучитися, лише за день до того, як Джолі дійсно подала документи та нацькувала на нього адвокатів. До слова, представляє актрису відома "юридична акула" Лора Вассер.


По-друге, бо підставою для розірвання їхнього шлюбу акторка буцімто вважає чоловікові проблеми з контролем гніву по відношенню до дітей, які він має через алкоголь і травичку. Про це пише "TMZ".

Пітт дуже засмучений рішенням Джолі розлучитися

Зі слів джерел, наближених до Бреда, ці твердження Анджеліни – "підлі брехні", бо насправді актор – відданий батько, який ніколи не поставив би жодного з їхніх дітей у небезпечну ситуацію. І, на думку Пітта, саме це зараз робить Джолі, адже тепер за кожним із них цілодобово полюватимуть папарацці.

Ще одна версія, чому акторка так раптово зажадала розлучення – це її криза середнього віку та усвідомлення того, що вони з Бредом ідуть різними шляхами. Про це пише "The Mirror" із посиланням на "The Sun".

"Анджеліна вже деякий час була нещасна – між ними постійно відбувалися сварки на тему їхнього майбутнього", - поділився співрозмовник видання.

"Анджеліна хоче, щоби в ній бачили філантропа, а Бред продовжує вести голлівудський стиль життя, і це якраз припало на якусь кризу середнього віку. Закінчилося тим, що вона на початку цього місяця сказала: "Я більше так не можу", - розказало джерело.

Чому ж цей шлюб розпався?

До слова, про те, що Анджелінине рішення подати на розлучення було дуже швидким, свідчить той факт, що донедавна вона носила свою обручку. Прикраса була на пальці в акторки, коли вона 9-го вересня відвідувала табір біженців у Йорданії.

Як розповідають інформатори, ошелешений новиною Пітт благав дружину хоча б вирішити питання щодо розлучення "як дорослі".

Але тепер, коли вона зажадала одноосібної опіки над синами і доньками, він готовий воювати. Пітт хоче, аби не лише юридична, а й фізична опіка була в них навпіл, щоби він міг лишатися справді присутнім у житті дітей.

Як відомо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт мають шістьох дітей. Меддокс, Пакс і Захара – прийомні, Шайло, Вів'єн і Нокс – біологічні нащадки акторів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів