Обама передражнила чоловіка і згадала, як їла картоплю в королеви. ВІДЕО

22 вересня 2016, 16:30

Перша леді США Мішель Обама згадала, як їла смажену картоплю в Букінгемському палаці, та розказала про своє ставлення до Бейонсе.

А ще вона викрила чоловікову любов до пліток, розповіла, що лишилося "за лаштунками" їхнього романтичного фото для журналу "Essence", та спародіювала Барака.

Усе це було під час участі Мішель у ток-шоу, пишуть "US Magazine", "ET Online", "People" "Entertainment Weekly".

Обама розіграла для глядачів невеличку сценку: як за сімейним столом донька Малія питає в тата про саміт із глобального потепління, як він починає їй те розказувати, і в який відчай від того впадає донька Саша, котрій кортіло натомість поговорити про Бейонсе.


Дивіться відео з 5-ої хвилини.

Але зазвичай, розказала Мішель, Барак намагається лишати роботу за дверима, і в центрі сімейного спілкування в них діти.

"Усе навколо дітей. Як минув ваш день, що нового, яка остання плітка? Він дуже цікавиться плітками, тож у такий спосіб можна справді привернути його увагу – бо в нього немає власного життя", - пожартувала перша леді.

А ще її чоловік терпіти не може фотографуватися. На думку Мішель, тоді, коли було зроблено їхнє зворушливе фото у профіль, вона саме його вмовляла потерпіти.

"Барак під час фотосесій жахливий, я ненавиджу з ним зніматися, тож я певна, що я там казала: "Ти можеш просто потерпіти? Не підганяй фотографа." Я намагалася переконати його просто заспокоїтися і розслабитися. І впіймали момент нашої дискусії", - пояснила вона.

Дружина Обами знайшла теплі слова для Бейонсе, яка їй дуже подобається.

"Вона – особлива людина. Вона – сонечко. Вона розумна, творча, прекрасна мати, любить свою родину. Вона просто скромна леді. В цьому в нас багато спільного, хіба що я не вмію співати, не вмію танцювати – не так, як Бейонсе", - скромно зазначила Мішель.

А ще перша леді похвалила кухаря Букінгемського палацу, де вона їла смачнючу смажену картоплю.

Нагадаємо, кілька років тому Мішель зізналася, що не буквально може встояти перед цією стравою.

Фото з Instagram Обами, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів