Джаред Лето програв суд журналістам

26 вересня 2016, 17:00

Американський актор та музикант Джаред Лето зазнав поразки в суді, але здаватися не планує.

Не на користь зірки вирішилася днями справа про відео, на якому він, не добираючи слів, висміює творчість Тейлор Свіфт. Суд не визнав прав Лето на ролик із його участю, котрий було продано порталові "TMZ".

Про це повідомляє "The Hollywood Reporter".

Людина, котра зняла відео, такий собі Наїм Мунаф, продала його журналістам за 2 тисячі доларів, і підтвердження цьому є у електронному листуванні між чоловіком, котрий використав псевдонім, та представником порталу.


Джаред Лето програв у суді

А оскільки між Мунафом і Лето жодної письмової домовленості не було, а була лише усна, і чолов’яга офіційно на зірку не працював, підстав вважати, що зняте ним відео належить Джареду, нема.

Одначе Джаред Лето планує подати апеляцію. Він одразу ж про це заявив. Актор підкреслив, що це питання не лише закону, а й моралі.

"Із боку "TMZ" було неправильно купувати крадене. Неправильно з боку "TMZ" було використовувати матеріал, який їм не належить", - наголосив Лето.

Як відомо, після оприлюднення порталом відеозапису розгорівся скандал, але Лето не забарився публічно перепросити в Свіфт та її шанувальників.

Нагадаємо, ймовірно, Джаредові Лето самому світить судовий позов. Його звинувачують у сексуальних домаганнях.

Фото з Instagram Лето

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів