Соцмережі обговорюють дебати Клінтон і Трампа: гіфки, приколи, цитати та меми

27 вересня 2016, 11:00

У США відбулися перші теледебати кандидатів у президенти: Гілларі Клінтон та Дональда Трампа.

За результатами опитування "CNN", Гілларі переконливо вклала на лопатки свого опонента – такої думки дотримуються 62% респондентів.

Тим часом соцмережі рясніють найяскравішими цитатами з дебатів, а ще, звісно ж, мемами, фотожабами та гіфками про політиків.

Так, зокрема, глядачі зауважили, що Трамп пив багато води. І не забарилися пригадати політику, як він не так давно публічно висміював сенатора Марка Рубіо, який, із його слів, багато п’є і дуже пітніє.


"Після кпинів щодо Клінтон із пневмонією та Рубіо з питтям води Трамп провів перші 10 хвилин форкаючи та хлепчучи", - зазначили у соцмережах.

Іще бізнесмен багато хлюпав носом, що породило навіть хештег "хлюпання Трампа", пише "Entertainment Weekly". Дехто вїдливо поцікавився, чи це, бува, не пневмонія, а хтось узявся рахувати, скільки Трамп шморгне носом.

"У мене набагато кращий темперамент, ніж у неї", - у якийсь момент похвалився Трамп, і на цю тему одразу знайшлася гіфка.

Мільярдер спробував підколоти свою опонентку, зауваживши, що останні дні вона не з'являлася на людях. Клінтон у відповідь на це підтвердила, що так, вона готувалася до дебатів.

"Знаєте, до чого я ще підготувалася? Я підготувалася до того, щоби бути президентом, і гадаю, це добре", - сказала Гілларі.

Зачіска Трампа ніколи не перестане надихати фотожаберів

Клінтон пригадала Трампові його образливі висловлювання про жінок, зокрема те, що, мовляв, вагітність – це незручність для працівників.

"І одна з найгірших речей, які він казав, стосувалася учасниці конкурсу краси – він полюбляє конкурси краси, підтримує їх та тусується на них. І він назвав ту жінку Міс Піггі. А потім назвав її Міс Обслуга, бо вона – латиноамериканка", - пригадала Гілларі.

За результатами опитування, у дебатах перемогла Клінтон

"Дональде, у неї є ім'я. Її ім'я – Алісія Мачадо. І вона стала громадянкою США… І можете закластися, вона голосуватиме у листопаді", - цитує політика "The International Business Times".

"То був не я", - такою, на думку глядачів, була основна реакція Трампа на всі закиди Клінтон щодо його минулих "подвигів".

Кепкують інтернет-користувачі і з Гілларі. Зокрема багато хто звернув увагу на вираз обличчя екс-держсекретаря, який був у неї щоразу, коли говорив Трамп.

"Твоє обличчя, коли виступає Трамп"

А ще, на думку декого, політик забагато посміхалася, "неначе до онуки на день народження прийшла".

Також жартують про те, що в листопаді настане кінець світу, і варто запастися консервами.

Лінкольн робить "рукалице" щодо цього всього

Згадали й про республіканця Джеба Буша, котрий вийшов із передвиборчих перегонів у лютому. Мовляв, його головною проблемою стало те, що виборцям на нього плювати.

Поки Клінтон і Трамп змагалися на палких теледебатах, десь сумував самотній Джеб Буш, жартують у соцмережах

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів