Йохансон і Дауні-молодший знялися в ролику проти "Гітлера" Трампа

22 вересня 2016, 12:45

27 американських кіно- і телезірок, зокрема Скарлетт Йохансон, Роберт Дауні-молодший, Ніл Патрік Гарріс та Джуліанна Мур закликали виборців не віддавати свої голоси за Дональда Трампа.

Вони назвали кандидата в президенти США "боягузливим расистом", людиною, якій не можна довіряти керівництво країною та ядерну зброю, бо його коронний прийом – усе "підпалювати".

Зі слів автора ролика "Врятуй ситуацію", режисера Джоша Вендона, його мета – донести до американців, що голос кожного має значення, що не можна апатично ставитися до виборів, пише "BuzzFeed".

Лише зареєструвавшись та прийшовши на виборчу дільницю 8-го листопада, можна "зупинити помаранчевого лялькового Гітлера", наголошує Вендон.

Герої відео, серед яких також є зірка "Як уникнути покарання за вбивство?" Метт МакГорі та Джессі Вільямс із "Анатомії Грей", радять віддати голоси за Гілларі Клінтон.

А якщо її оберуть президентом, актор Марк Руффало обіцяє знятися голяка.

Нагадаємо, м'яко кажучи, не в захваті від Трампа актори Мікі Рурк, Джордж Клуні та Вупі Голдберг, співачки Шер і Майлі Сайрус. За Клінтон також голосуватимуть Леонардо ДіКапріо, Джастін Тімберлейк, Бейонсе і Кеті Перрі.

А підтримують Дональда Трампа такі зірки, як Кірсті Еллі, Джон Войт, Майк Тайсон, Стівен Болдуїн, Джин Сіммонс та Халк Хоган, пише "Business Insider".

Відео з Facebook 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів