Розмита "Білосніжка" Тільда Суінтон знялася для геїв

5 жовтня 2016, 11:30

Британська акторка Тільда Суінтон розказала про свою інтегрованість у "гейську естетику" і про досягнення, яким вона найбільше пишається в своєму житті.

55-річна зірка говорила про це в інтерв’ю ЛГБТ-глянцю "Out", котрий назвав її "Білосніжкою в Дивокраї".

"Мій батько завжди кликав мене "протилежність". Що би це для нього не означало, я сприймаю це як визначення загального відкритого ставлення до нових речей. Найпрекрасніша розкіш – це бути протилежною у товаристві інших протилежностей", - поділилася Суінтон.

"Усе моє доросле життя я живу тісно інтегрованою в гейську естетику – навіть коли я – єдина цисгендерна жінка або єдина людина, що перебуває в гетеросексуальних стосунках, особливо не питаючись, чому може бути дивним, що я в цю естетику включена", - додала актриса.


На думку Тільди, питання сексуальної орієнтації вторинне по зрівнянню з питанням душі. А дивакуватість зближує людей.

"Гадаю, цей світогляд я ношу над головою, без зусиль та мого на те впливу. Думаю, це такий собі семафор, який мої колеги розпізнають, неначе маяк – і з гордістю можу сказати, що, певно, він блимав наді мною ще з колиски", - заявила Суінтон.

Іще одна річ, якою актриса дуже пишається – це нетрадиційна школа, яку вона відкрила у Шотландії, і яку зараз закінчують її власні діти. За основу Тільда та її партнер узяли вальдорфську систему і починали працювати лише з 4 учнями. Нині навчальний заклад Суінтон приймає діток від дитсадка і до 19 років.

Як відомо, акторка має 19-річних двійнят, сина та дочку. Вони звуться Ксав'є та Хонор.

Нагадаємо, в одному з попередніх інтерв’ю Суінтон запевнила, що не ображається, коли її приймають за чоловіка.

Фото і відео з Instagram "Out"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів