ФБР не відкриватиме справи проти Пітта – ЗМІ

9 жовтня 2016, 12:12

ФБР не переслідуватиме американського актора Бреда Пітта через інцидент, який буцімто відбувся на борті літака між ним та 15-річним сином Меддоксом.

За свідченням джерел, офіційно цю справу бюро не відкривало і не відкриє.

Про це стало відомо "TMZ".

Офіційно ФБР досі "збирає факти" відносно цього випадку, проте в кулуарах журналісти дізналися, що подальшого ходу ця справа не отримає.


ФБР не відкриватиме справи проти Пітта?

Меддокс не постраждав фізично, і очевидці, котрі перебували тоді в салоні літака, свідчать, що контакт Бреда з хлопчиком був ненавмисним.

Інформатори, наближені до Анджеліни Джолі, повідомили, що вона теж не бажає, щоби її чоловіка офіційно переслідували. Тим більше, що, нагадаємо, акторка, як і хотіла, отримала повну опіку над усіма шістьма дітьми, хоч і тимчасово.

Як відомо, днями Бредові Пітту нарешті дали побачитися з синами та дочками. Проте акторові поки не дозволяється зустрічатися з дітьми без присутності психолога. Також Пітта час від часу перевірятимуть на наркотики.

Нагадаємо, називають різні причини несподіваного розлучення Пітта і Джолі. Одна з них – жорстоке поводження актора зі старшим сином, котрий у конфлікті Бреда з Енджі став на бік матері.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів