Поліція підозрює Пітта у жорстокому поводженні з дітьми – ЗМІ

22 вересня 2016, 13:32

Американський актор Бред Пітт, з яким прагне розлучитися Анджеліна Джолі, кажуть, опинився під слідством. Зірку перевіряють через можливе жорстоке поводження з дітьми.

Таку шокуючи новину повідомляє "TMZ".

За даними видання, поліція Лос-Анджелеса узялася за перевірку Бреда. Мовляв, того звинувачено в образах і навіть побоях його з Джолі дітей. І саме через це актриса й подала на розлучення.

Джерела з оточення поки ще подружжя розповіли, що минулого тижня "Джоліппіти" кудись подорожували приватним літаком. І в якийсь момент Пітт начебто збожеволів, почав кричати й бити дітей прямо на борту.


Коли ж літак приземлився, то, за свідченням очевидців, актор продовжив свою тираду й на злітній смузі.

Пітту закидають побиття дітей?

Про сварку на літаку поліцейським повідомив анонім. Правоохоронці буцімто вже допитали Бреда й Анджеліну з цього приводу.

Тепер співробітники поліції планують поспілкуватися з усіма шістьма дітьми голлівудської пари.

Подейкують, наступного дня після витівки Пітта в літаку Джолі перестала з ним спілкуватися, а за кілька днів – подала папери на розлучення.

Водночас, в оточенні Бреда кажуть: "Він дуже серйозно сприймає це і запевняє, що не чинив жодних протиправних дій стосовно дітей. Дуже шкода, що люди з його оточення продовжують виставляти його в найгіршому світлі".

Нагадаємо, новина про те, що Джолі вирішила розлучитися з Піттом, стала шоком для багатьох. Навіть у Музеї мадам Тюссо вже роз’єднали воскові фігури подружжя, поставивши між ними Роба Паттінсона.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів