Матір екс-коханої Джима Керрі: Він винен у її смерті

12 жовтня 2016, 10:20

Проти американського актора Джима Керрі подали ще один позов.

Слідом за удівцем його коханої Катріони Вайт і її мама звинуватила зірку в самогубстві молодої жінки, та вимагає відшкодування.

Про це пише "US Magazine".

Позивачка, Бріджид Світмен заявляє, що саме від Керрі її донька отримала рецептурні ліки, за допомогою яких вкоротила собі віку. Також жінка стверджує, що актор вербально кривдив Катріону, а ще заразив її венеричними хворобами.


У своєму позові Світмен переконує, що Джим брехав Катріоні про захворювання, називав її шльондрою, покинув жінку, щоби зберегти власний дбайливо створений публічний образ, а потім залякував за допомогою дорогих адвокатів. Керрі хотів, щоби Вайт мовчала.

Джим Керрі з Катріоною Вайт

Катріонина мама підкреслює, що актор знав, що його подруга схильна до депресії, й що раніше вже пробувала накласти на себе руки. Але він усе одно давав їй рецептурні препарати, що врешті призвело до трагедії.

"Джимові Керрі має бути соромно за те, що він заподіяв моїй доньці. І йому має бути соромно за те, що він використав своїх голлівудських адвокатів, щоби очорнити чоловіка Кат, Марка, сподіваючись, що ніхто не притягне його до відповідальності за те, що він зробив", - сказала в своїй заяві Бріджид.

Як відомо, у своєму позові Світмен фактично продублювала звинувачення, раніше висунуті на адресу Джима Керрі удівцем Катріони Вайт, Марком Бартоном.

Адвокат актора вже заявив, що ці двоє об’єдналися заради того, щоби нажитися на смерті Вайт.

Нагадаємо, Бартон надав судові листування Керрі та Вайт, у якому говориться про венеричні хвороби. Натомість актор представив фото, котрі мають довести, що шлюб Марка і Катріони був фіктивним, і чоловік не має підстав позиціонувати себе як близьку людину померлої.

Як ми знаємо, Джим Керрі був присутній на похороні Катріони Вайт, і навіть ніс труну.

Фото з Twitter Джима Керрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів