Водянова розповіла, чому не виходить заміж за батька своїх дітей

19 жовтня 2016, 13:04

Російська супермодель Наталя Водянова не має часу на весілля.

Красуня, яка є матір'ю п'яти дітей, розповіла, чому досі не розписалася із нинішнім коханим Анутаном Арно. Виявляється, на заваді стоїть робота й страх наврочити.

"Я витрачаю стільки сил на організацію благодійних балів, аукціонів та інших заходів, пов'язаних з роботою мого фонду "Оголені серця"! Навіть страшно уявити, скільки потрібно буде витратити енергії і часу, щоб організувати наше весілля! Непідйомна робота", - заявила Наталя в коментарі "7 дней".

Адже Водянова й Арно хочуть не просто скромну церемонію, а пишну гулянку.


"Я ж хочу, щоб все було красиво. Не просто церемонія повинна бути, а по-справжньому прекрасне, урочисте, зворушливе весілля. І щоб всім численним близьким і друзям вистачило уваги, не поспішаючи продумати всі деталі. Давно могли б просто розписатися, але Антуан хоче, щоб все було по-справжньому, щоб я - в білій сукні..." - наголосила зірка.

Водянова не поспішає знову йти заміж

Втім, є і ще одна причина з якої весілля поки відкладається. Наталя дуже боїться наврочити своєму щастю.

"Нам з Антуаном дуже добре разом. І з кожним днем усе краще. Краще, ніж було п'ять років тому. І, по суті, звичайно ж ми не вільні. Ми - чоловік і дружина. Страшно міняти навіть дрібниці... А тут - весілля... Особливо, коли одного разу обпікся... А раптом щось зміниться в гірший бік? Але, звичайно, ми рано чи пізно одружимося", - запевнила модель.

Та Водянова розуміє, що вразі чого, вони з коханим все ж таки повинні мати право приймати важливі рішення.

"Але поки це не дуже актуально. Зараз не хочеться чіпати те, що так чудово працює", - резюмувала супермодель.

Нагадаємо, в червні цього року Наталя Водянова народила другого сина від Арно. Загалом же в красуні вже п'ятеро дітей, троє старших - від першого шлюбу.

За короткий час після пологів Наталя показала не просто струнке тіло, а надмірно худе. Вигляд жінки шокував її прихильників.

Фото Instagram Водянової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів