Том Хенкс домігся вибачень за свій "адюльтер"

19 жовтня 2016, 14:30

Американського актора Тома Хенкса та його дружину Риту Вілсон вважають однією з найміцніших та найгармонічніших пар в Голлівуді.

І зіркове подружжя нікому не дозволить розпускати плітки, що це не так. Хенкс і Вілсон таки змусили перепросити два топові жовті видання – "National Enquirer" та "Star" - і спростувати неправдиві історії про їхній шлюб.

Про це пише "The Hollywood Reporter".

Перше з видань раніше написало, що 60-річний Том захопився своєю колегою Мег Райан і тепер розлучається з Ритою. А друге зробило припущення щодо не лише професійних стосунків Хенкса з Фелісіті Джонс під час зйомок в "Інферно".


Том Хенкс і Рита Вілсон домоглися вибачень від журналістів

Том і Рита у своїй заяві назвали ці чутки брехнею та підкреслили, що більше з таким вони не миритимуться.

"У минулому ми сміялися з історій на перших шпальтах про наше гірке розлучення, котре станеться вже скоро, бо ці історії були настільки далекими від правди, що викликали сміх. Проте наш шлюб - це основа нашої родини, він священний для нас, і ми не дозволимо таких нісенітниць, оскільки в квітні готуємося святкувати нашу 29-ту річницю весілля", - сказали актори.

Щоби провести "виховну роботу" з журналістами, пара найняла зіркового адвоката Марті Сінгера. І незабаром обидва таблоїди надрукували спростування історій про подружню зраду Хенкса та неминуче розлучення.

Нагадаємо, як запевняє актор, немає жодного секрету витривалості їхніх із Ритою стосунків, вони просто одне одному подобаються.

Фото з Twitter Рити Вілсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів