Lady Gaga: Соцмережі руйнують стосунки

20 жовтня 2016, 13:39

Американська співачка Lady Gaga не відноситься до тих людей, які шукатимуть собі пару в Інтернеті.

Вона взагалі вважає, що соцмережі руйнують кохання.

Про це зірка говорила під час радіоінтерв’ю, пише "Contact Music".

Зі слів Lady Gaga, багато її друзів ходять на побачення з людьми, з котрими познайомилися в соцмережах, пильно слідкують за постами одне одного. І зірка від такого не в захваті.


"Вони дивляться Instagram, який руйнує стосунки, Snapchat, який руйнує стосунки, і Twitter, який руйнує стосунки, тощо. Це ніби люди підсвідомо через соцмережі розказують одне одному, що одне до одного відчувають, і це – досконала ілюзія", - поділилася зірка.

Lady Gaga вважає, що стосунки мають розвиватися поза соцмережами

"Справжнє – це те, що ми робимо, перебуваючи разом в одній кімнаті, коли дивимося одне одному в очі…", - зазначила вона.

Як помітила Gaga, коли люди зустрічають її на вулиці, вони не завжди хочуть побалакати з нею "про справжні людські речі". Натомість прагнуть чогось "поверхневого" – селфі, історії для свого Snapchat тощо.

"Я мушу визнати сама для себе, що моє життя вже ніколи не буде таким, як було, а мені подобалося бути дівчиною, котра гуляла собі вулицями нижнього Іст-Сайду, і ніхто її не впізнавав. Подобалося бути дівчиною, котра просто собі каталася від клубу до клубу, грала свою музику, відкривала нових людей та мала власну творчу ком'юніті", - заностальгувала співачка.

Lady Gaga підкреслила, що ніколи не відчувала і не відчуває зв’язку з Голлівудом, та й не хоче ставати інакшою.

Нагадаємо, в липні співачка розійшлася зі своїм нареченим-актором Тейлором Кінні після майже 5 років стосунків.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів