Lady Gaga: Жінки мусять любити одна одну безумовно

17 жовтня 2016, 12:38

Американська співачка Lady Gaga вважає, що бути жінкою в сучасному світі дуже непросто, і тому потрібно безумовно любити та підтримувати одна одну.

А ще зірка розповіла, чому через її новий альбом плакала її мама.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "Sunday Times".

"Багато жінок, не має значення, якої вони раси, кольору, релігії, проходять через одне й те саме – з чоловіками, зі своїми тілами, зі своїм розумом. Багато жінок закриваються, бо не відчувають себе почутими. Це нелегко. Я знаю, що це розриває мене", - поділилася артистка.


І саме тому, пояснила Gaga, її новий альбом – про "безумовну любов", котру повинні мати всі жінки одна до одної.

Lady Gaga сподівається, що її пісні поможуть жінкам полюбити одна одну

"Це просто. Я би хотіла, щоби жінки послухали пісню, і коли вони зайдуть у бар та побачать незнайому дівчину, просто скажуть їй: "Привіт, дівчино!" І це означатиме: "Я знаю. Ми в цьому барі, і ці чоловіки такі придуркуваті, але у мене є ти…", - поділилася співачка.

На думку зірки, альбом "Joanne" вийшов у неї "менш наївним", ніж попередні, бо вона сама подорослішала і стала сильнішою.

"Коли я почала його записувати, моя мати розплакалася. Я спитала: "Що не так?", а вона сказала: "Тепер у твоєму голосі стільки болю", - пригадала артистка.

Gaga, котра присвятила альбом своїй покійній тітоньці, вважає, що в кожного є власна "Джоанна" – втрачена дорога людина, котра надає сили жити та боротися далі.

Нагадаємо, як раніше розказувала співачка, її новий альбом також про лють та втрачені ілюзії.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів