Дочки Обам і син Смітів стали найвпливовішими

20 жовтня 2016, 16:39

Нащадків першої пари США, Сашу і Малію Обам, а ще сина акторів Вілла Сміта і Джади Пінкетт Сміт, Джейдена визнали одними з найвпливовіших тінейджерів 2016-го року.

Юні селебріті потрапили до рейтингу "The 30 Most Influential Teens" видання "Time".

15-річну Сашу і 18-річну Малію назвали рольовими моделями для молодих темношкірих жінок, відзначаючи їхній розум, привабливість та "загальну ауру класності".

Дочок Обам визнали найвпливовішими тінейджерками

18-річний Джейден Сміт "будує власний бренд, постаючи проти мейнстріму". Як відомо, парубок уже встиг спробувати себе і в акторстві, і в музиці, і в моді, а ще він любить носити сукні та спідниці. А от його сестра, 15-річна Віллоу до рейтингу не втрапила.


Джейден Сміт теж у списку, а його 15-річна сестра - ні

Наймолодшою з тих, хто увійшов до цьогорічної тридцятки, стала 14-річна танцівниця Медді Зіглер – дівчинка, котра стала здобула світову славу спершу завдяки реаліті-шоу "Dance Moms", а потім – завдяки відеокліпам Sia.

Також у списку 14-річний актор Гейтен Матараццо, зірка серіалу "Дуже дивні справи", 17-річна Амандла Сендберг, відома за першим фільмом із "Голодних ігор", 19-річна учасниця гьорлзбенду "Fifth Harmony" Каміла Кабелло, а ще 19-річна Мейсі Вільямс – Ар'я з "Гри престолів".

Мейсі Вільямс 19, тож наступного року її в цьому рейтингу вже не буде

19-річні Хлоя Грейс Морец та сестра Кім Кардашян, Кайлі Дженнер теж у Топ-30.

Нагадаємо, донедавна Морец була дівчиною старшого сина Бекхемів, Брукліна. Але нещодавно парочка розбіглася.

Фото з Instagram Білого дому, Джейдена Сміта і Мейсі Вільямс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів