Бред Пітт відмовився "дати здачі" Джолі в суді

21 жовтня 2016, 13:12

Американський актор Бред Пітт не став робити зустрічного юридичного ходу у відповідь на заяву про розлучення, котру подала його дружина Анджеліна Джолі.

Останній строк, коли він мав подати власну заяву, у якій би вказав власні вимоги щодо опіки над шістьма дітьми, збіг 19-го жовтня.

Про це пише "TMZ".

Як пояснюють джерела, наближені до актора, якби він подав заяву-відповідь, це означало б початок судової війни. А Бред цього не хоче, бо боїться завдати психологічної шкоди дітям.


Тепер небезпека для Пітта полягає в тім, що теоретично Джолі могла б скористатися тим, що він не висунув зустрічних вимог відносно опіки над дітьми, і домогтися того, щоби суд узяв до уваги лише її вимоги. Нагадаємо, актриса від початку просила одноосібної фізичної опіки над синами і дочками.

Бред Пітт не став подавати зустрічну заяву про розлучення з Джолі

Одначе інформатори запевняють, що Анджеліна так не вчинить. Вона згодна з Бредом у тім, що головне – це загоїти рани засмучених розлученням дітей, а не воювати між собою. Імовірно, пара вирішить усі суперечливі моменти, не доводячи справу до скандальних дуелей у суді.

А ще подейкують, що Бред Пітт не став подавати заяви, бо його позиція значно зміцниться трохи згодом, коли ФБР офіційно завершить розслідування щодо нього та вирішить не відкривати справи.

Нагадаємо, бюро розбирається з інцидентом, що буцімто стався на борті приватного літака, де летіли зірки та їхні діти. Тоді Бред буцімто вдарив старшого сина, Меддокса.

Як відомо, ФБР днями опитало Джолі та дітей. До слова, 20-го жовтня закінчилася дія попередньої домовленості між батьками Меддокса, Пакса, Шайло, Захари, Нокса та Вів'єн, за якою опікуном була матір.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів