Порнозірка звинуватила Трампа в домаганнях, Хайєк згадала, як він її клеїв

23 жовтня 2016, 10:08

Знайшлася ще одна жертва любителя мацати жінок, кандидата у президента США Дональда Трампа - порноактриса Джессіка Дрейк.

Зірка фільмів для дорослих публічно звинуватила скандального багатія у неадекватній сексуальній поведінці, повідомляє "CNN".

Домагання зі сторони Трампа сталося десять років тому, під час благодійного турніру з гольфу на озері Тахо. За словами Джессіки, Дональд обмацав і поцілував її.

Жінка згадує, що у 2006-му році майбутній кандидат у президенти попросив у неї номер телефону і запросив на благодійний захід. Дрейк прийшла, привівши з собою двох подруг.


"Він (Трамп) схопив кожну з нас щільно в обійми і поцілував, не питаючи дозволу", - розповіла порноактриса.

Вона додала, що за 30-45 хвилин після інциденту вона пішла геть. Та згодом Джессіка отримала телефонний дзвінок від представника Трампа, який запросив її прийти до нього. Але вона відмовилася.

Порноактриса виступила проти Трампа

Пізніше Джессіці зателефонував сам Дональд й знову кудись запросив. А на відмову сказав: "Що ти хочеш? Скільки?".

Зі слів поронзірки, після цього Трамп запропонував їй 10 тисяч доларів за секс у приватному літаку. Звісно, жінка відмовилась.

На підтвердження своєї історії Джессіка показала журналістам свою спільну фотографію з Дональдом Трампом.

Дрейк стала щонайменше 11-ю жінкою, яка заявила про сексуальні домагання з боку скандального політика.

"Я розумію, що в цій ситуації я лише крихітна піщинка. Але ясно, що нас таких - величезний пляж", - сказав Джессіка.

Нині порноактрису, як і ще двох інших жертв Трампа, представляє адвокат з прав жінок Глорія Олред.

У багатія традиційно заперечили усі звинувачення: "Ця історія абсолютно неправдива і смішна. Фотографія - одна з тисяч, зроблених з поваги до людей після прохання сфотографуватися з паном Трампом. Він не знає цієї людини, не пам'ятає цю людину і йому не цікаво, хто це".

До слова, 22-го жовтня Дональд Трамп пообіцяв після виборів подати в суд на своїх обвинувачів.

Нагадаємо, нещодавно з'явився хелловінівський костюм "лапальника" Трампа.

До слова, про "подвиги" Трампа знайшла, що розказати й актриса Сальма Хайєк. Під час інтерв’ю іспанській радіостанції вона пригадала, як мільярдер спробував заманити її на побачення, а як вона відмовила – "продав" жовтій пресі. Про це пише "Contact Music".

Сальма Хайєк розповіла, як дала відкоша Трампу

"Коли я сказала йому, що нікуди не пішла б із ним, навіть якби не мала бойфренда (а він сприйняв це як неповагу), він подзвонив – добре, він не сказав, що то він дзвонив, але хтось розповів про це "National Enquirer", - розповіла Хайєк.

"Він сказав (журналістам), що не став би зі мною зустрічатися, бо я надто мала на зріст", - поділилася зірка.

На думку Сальми, то була "багатоходівочка" Трампа, адже потім багатій знову підкочувався до неї, в надії, що тепер вона згодиться піти з ним на побачення, щоби спростувати написане в таблоїді.

Як відомо, Хайєк перебуває в щасливому шлюбі з бізнесменом Франсуа-Анрі Піно, і один із її секретів – щоби секс був не щодня.

Картинка з фотоблогу Сальми: "Трамп, Мексика вітає тебе"

Прінтскрін "CNN", фото з Instagram Хайєк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів