"Незграба" Джоді Фостер отримала нагороду від "BAFTA"

30 жовтня 2016, 09:01

Американська акторка Джоді Фостер стала лауреатом відзнаки імені Стенлі Кубрика "BAFTA Britannia Awards".

Церемонія нагородження, котра щороку проводиться в Лос-Анджелесі, вважається "мостом" між британською кіноіндустрією та Голлівудом.

53-річну Фостер в її урочистий вечір супроводжувала дружина Александра Хедісон та сини. А вручала відзнаку їй Дженніфер Лоуренс, котра в своїй промові говорила про те, як вплинув на неї свого часу приклад Джоді, як старшої колеги. Її цитує "People".

Джоді Фостер отримала нагороду імені Стенлі Кубрика з рук Лоуренс

"Я була новачком у цій індустрії та боялася, що слава перетворить мене на ненормальну. А потім я дивилася на Джоді – розімну, цільну, раціональну людину, котра до всіх, хто її оточував, ставилася з цілковитою повагою, котра ніколи не бувала нещирою – я розуміла, що надія є", - сказала Дженніфер.


"Вона зруйнувала бар'єри, проторувала шлях та довела, що норми Голлівуду – не завжди нормальні", - додала акторка, представляючи Фостер.

Сама ж Джоді у відповідь пожартувала щодо однієї риси, яка їх із Джен єднає - незграбність та "традиція" падати на червоних доріжках.

Цьогорічні лауреати "BAFTA Britannia Awards"

"Мене тішить, що вона, здається, іде по моїх слідах найнезграбнішої акторки Голлівуду. Я тут, щоби нагадати їй, що надішлю їй запис моєї першої перемоги на "BAFTA" в 1975-му, коли я гепнулася обличчям просто в ноги принцесі Анні. То була до-інтернетна класика, яку не можна пропустити. YouTube!", - заявила Фостер.

Окрім Джоді Фостер, цьогорічними лауреатами "Britannia Awards" стали режисер "Життя Пі" Енг Лі, Еван МакГрегор, Семюел Л. Джексон та зірка "Теорії всього" Фелісіті Джонс, пише "Variety".

Нагадаємо, цієї весни Джоді Фостер також отримала іменну зірку на Алеї слави в Голлівуді.

Фото з Twitter BAFTA Лос-Анджелес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів