Бон Джові про секрет міцного шлюбу: Треба знати, коли заткнутися

7 листопада 2016, 14:21

Американський рокер Джон Бон Джові, котрий уже 27 років живе в щасливому шлюбі з тією, в кого закохався ще в школі, розкрив їхній секрет.

На думку 54-річного музиканта, чоловік та жінка мають поважати одне одного, дослухатися одне до одного, а ще знати, коли краще стулити пельку.

Про себе та свою дружину Доротею артист говорив у телеінтерв’ю, пише "The Daily Mail".

Те, що він оженився на ній у 1989-му році в Лас-Вегасі, не маючи навіть обручок, Бон Джові називає першим своїм правильним вчинком у житті.


#JonBonJovi #JBJ #DorotheaHurley #peoplemagazine

Світлину опубліковано користувачем JBJ (@jonbonjovi.fans) Лис 2, 2016 о 11:25 PDT

"Розумієте, справа у взаємній повазі. З неї все починається, правда ж?... І в розумінні, коли говорити або коли заткнутися", - коротенько розказав Джон про секрет міцного багаторічного шлюбу.

На думку музиканта, шлюб – це взагалі річ непроста, і справа не в тім, що союзи у зірковому світі буцімто є менш міцними.

"Якось так сталося, що я перетворився на хлопця з плакату про рок-зірку в довготривалому шлюбі… Але я приймаю цю роль, бо я дуже щасливий", - сказав Бон Джові "People".

А ще свою дружину він порівняв із клеєм, завдяки якому тримається вкупі все його життя.

Як відомо, в подружжя є четверо дітей. Кілька років тому дочка Бон Джові, Стефані потрапила в лікарню з передозуванням наркотиками.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів